Den nye måten å servere vann på.
I Norge ble solgt over 100.000.000 liter flaskevann i 2018. Ca 80% av dette er vann med bobler.
Lokalvann tilbyr kjøle- og karboneringsutstyr som lar deg produsere ditt eget vann med bobler, i din restaurant og bar.
Verdier vi tilbyr deg:
En ny form for inntekt
Bytte ut høye variable kostnader mot en fast lav kostnad
Plassbesparelser
Tidsbesparelser i form av
Varetelling, ordre og bestilling
Varepåfylling og nedkjøling
Rydding, sortering og panting
I tillegg bidrar du til:
Å kutte utslipp knyttet til transport
Å kutte forbruket av plast
Et mer bærekraftig samfunn med fokus på det lokale
Visste du at det er ca 900 ganger mer miljøvennlig å bruke springvann fremfor vann på flaske?
Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring. Vi forteller deg om alle fordelene du vil ha med vårt system.
Kontakskjema restaurant & bar
Fyll ut og vi kontakter deg. Helt uforpliktende!