Den nye måten å servere vann på.

I Norge ble solgt over 100.000.000 liter flaskevann i 2018. Ca 80% av dette er vann med bobler.

Lokalvann tilbyr kjøle- og karboneringsutstyr som lar deg produsere ditt eget vann med bobler, i din restaurant og bar.

Verdier vi tilbyr deg:

  • En ny form for inntekt

  • Bytte ut høye variable kostnader mot en fast lav kostnad

  • Plassbesparelser

  • Tidsbesparelser i form av

    • Varetelling, ordre og bestilling

    • Varepåfylling og nedkjøling

    • Rydding, sortering og panting

I tillegg bidrar du til:

  • Å kutte utslipp knyttet til transport

  • Å kutte forbruket av plast

  • Et mer bærekraftig samfunn med fokus på det lokale

Visste du at det er ca 900 ganger mer miljøvennlig å bruke springvann fremfor vann på flaske?

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring. Vi forteller deg om alle fordelene du vil ha med vårt system.

Kontakskjema restaurant & bar

Fyll ut og vi kontakter deg. Helt uforpliktende!